divendres, 10 de novembre del 2017

Sindi...què?

Vale... vale... això del sindicat què és?
Un sindicat és una associació formada per treballadors/es en defensa i promoció dels seus interessos i drets laborals.

USOC és un sindicat? 
! De fet USOC (Unió Sindical Obrera de Catalunya) és la tercera força sindical en representació i nombre d'afiliats i no deixa de créixer!

Ens caracteritzem per ser plurals, independents, autònomos i per apostar per la participació dels treballadors i treballadores en la presa de decisions. 


Logo FEUSOCOrganitzat en diferents federacions, USOC és l'únic sindicat que inclou el lleure dins de la Federació d'Ensenyament, per això ens coneixes com a FEUSOC.

Sabies que estem presents als comitès d'empresa d'algunes de les empreses de Serveis Educatius més importants de Catalunya?

Jo em puc sindicar?
I tant! Com a treballador o treballadora tens dret a afiliar-te a un sindicat, independentment de la teva jornada, sou o categoria laboral. De fet, encara que estiguis a l'atur o jubilat/da pots seguir formant part del teu sindicat!
Has de saber que no tens obligació de dir-li a l'empresa que estás afiliat/da a un sindicat i que acomiadar a algú per aquest motiu és il·legal.

I de què em serveix formar part d'USOC?
Unir-te a USOC té molts avantatges, aquí en tens uns quants:
  • Rebràs assessorament jurídic i laboral: nòmines, baixes, permisos...
  • Un nombrós grup de persones vetllaran pels teus drets i els teus interessos com a treballador/a: negociaran, si cal faran d'interlocutors entre tu i l'empresa, seguiran el teu cas o el del teu col·lectiu...
  • Tindràs accés a formació gratuïta i/o a importants descomptes.
  • Podràs beneficiar-te de diferents promocions.
Contacta amb nosaltres i t'expliquem més.


Em costarà molts diners?
La quota d'afiliació es calcula en funció del teu sou, a més, podràs deduir-te un percentatge a la declaració de la renda.

Sembla interessant... Cóm em puc afiliar?
Afiliar-se és molt fàcil: