dimecres, 20 de juny del 2018

Què estem fent?

S'acosta el final de curs, un bon moment per fer un repàs de tot el que s'ha estat fent fins al moment. 

Hem crescut en número de delegats i delegades!
Som més de quaranta representants sindicals que estem treballant pels nostres companys i companyes, des dels comitès d'empresa presents a entitats amb gran nombre de treballadors/es fins a d'altres més petites i no per això menys importants.

Treballem des dels comitès!
- Portem la secretaria del comitè de grans entitats com Fundesplai i Pere Tarrés. A més de secretaries a empreses més petites. 
- Hem aprovat l'article 41, a aquelles empreses que gestionen el servei de suport a NEE, del curs 2017-18, i hem fet propostes per ampliar-lo i millorar-lo de cara al curs 2018-19.
- Apostem per la contractació fixa: promovent canvis de contractes d'obra i servei per fixos-discontinus a les nostres entitats.
- Participem activament en el Comitè de Prevenció i Salut, assolint, fins i tot, la secretaria a Pere Tarrés.
- Participem activament en l'elaboració del Pla d'Igualtat i portem la seva secretaria a Fundesplai; alhora que es reclama la seva implantació a altres empreses i la pluralitat en l'elaboració d'aquests tipus de plans.
- Apostem per Plans de Formació útils, interessants... per a tot el personal, independentment de la seva jornada i funcions.
- Recollim dubtes i assessorem els companys i companyes que es posen en contacte amb els seus representants al comitè.

Som presents al nou conveni del lleure!
Gràcies a la confiança dipositada en nosaltres podem formar part de les negociacions del conveni de lleure. Si vols saber-ne més, dona un cop d'ull a aquests posts:
http://lleureusoc.blogspot.com/2018/05/negociem-el-conveni.html
http://lleureusoc.blogspot.com/2018/02/ja-som-aqui-ja-hem-arribat.html

Creixem en nombre d'afiliats i afiliades!
Formar part del sindicat ajuda a un àmbit tan dispers com el nostre a estar unit i ser més fort. A més, a nivell individual, els afiliats i afiliades tenen accés a assessorament laboral i jurídic, formació, promocions... Si no coneixes les avantatges de formar part de la USOC pots consultar els següents links:
http://lleureusoc.blogspot.com/2017/11/sindique.html
https://web.feusoc.cat/

Recollim i difonem la veu del lleure!
A l'octubre vam iniciar aquest blog on fem difusió de la nostra realitat com a professionals del lleure. Donem informacions importants i resolem dubtes.
També hem mantingut contacte a través de les nostres vies de comunicació habituals, on ens heu fet arribar preguntes, comentaris o observacions molt interessants:

A més hem visitat centenars de centres educatius i empreses de lleure d'arreu de Catalunya. Si encara no hem coincidit i vols que ens apropem al teu centre, només ens ho has de demanar!

Seguim treballant!
No ens aturem. Volem seguir treballant per arribar al màxim de persones possible, per dignificar el nostre sector i fer-lo fort! I perquè la confiança que heu posat en nosaltres ens dona força per a no deixar mai de lluitar pels drets de les treballadores i els treballadors del lleure!